Opdrachtgevers

Vakmensen

  • Jouw klus is onze passie
  • Afspraken zijn heilig
  • Zonder zorgen van ontwerp tot opruimen

VDworks is de beste keus voor betaalbaar vakwerk in Zeeland en Gelderland. Expertise met oog voor detail. Gedreven door kwaliteit en passie voor vakmanschap leveren wij wat we beloven. Perfectie van begin tot het eind, vanaf het eerste persoonlijk contact tot een fantastische afwerking. En dat ook nog eens heel betaalbaar, want met onze slimme aanpak besparen we je veel geld.

We get the job done!

Wij helpen je graag met jouw bouwproject of klus. Daarbij dagen we ons zelf altijd uit om het sneller, beter en toch goedkoper te doen. Wij staan voor je klaar en regelen dat de klus geklaard wordt. Jouw wens is daarbij het startpunt voor een mooie samenwerking en prachtig resultaat.

Wat ons betreft is een samenwerking nooit voor even. We vinden duurzame relaties en persoonlijk contact belangrijk.

Daarom hebben wij altijd één voorman per vier werknemers en een projectleider die elke week langskomt om de voortgang, planning en kwaliteit in de gaten te houden.

Bouwbedrijf

Bouw is het hart van ons bedrijf. Zoek je een aannemer? Wil je een nieuwe keuken of je badkamer renoveren? Dan ben je op de juiste plek. Maar ook voor het verbouwen van een zolder of het creëren van een prachtige aanbouw kun je op ons rekenen. Daarnaast zijn wij er ook voor het verhelpen van vochtige muren, lekkend dak of andere overlast.

Klusbedrijf

Als wij iets maken, dan maken we het goed en maken we het af. Zoek je een klusjesman voor een kastdeurtje, of iemand die je helpt bij de vloedgolf aan klussen bij een verhuizing? Dan kun je bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor het schilderen van de woonkamer en het plaatsen van tegels, monteren en kitten van de badkamer.

Contactformulier

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Meer informatie

Heeft u een vraag met betrekking tot onze diensten, wilt u een oriënterend gesprek voeren of wilt u ons gewoon beter leren kennen? Neem dan snel contact op met ons!

  • Gratis advies
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelle service
Menu