Bouwbedrijf Zeeland

Vakkundig

U vindt bij ons uitsluitend vakkundig en ervaren personeel. Gekwalificeerde kanjers om elk bouwproject te realiseren.

Betrouwbaar

Wij zijn betrouwbaar en dat merkt u niet alleen aan onze woorden. Wij komen onze afspraken altijd na. Dat is wel zo netjes.

Dynamisch

Dynamiek is onze kracht en daar komt onze flexibele instelling goed bij van pas. Opschalen of afschalen? Geen probleem.

vd works bouwbedrijf zeeland

Bouwbedrijf Zeeland | Bouwpersoneel

Bouwbedrijf in Zeeland gezocht of op zoek naar bouwpersoneel

VD Works is als bouwbedrijf in Zeeland actief en inzetbaar voor alle projecten. Het maakt ons niet uit of het om een groot of klein project gaat. Of dat het een lange of korte bouwklus betreft. Het is ons werk en onze passie om ieder project met een fantastisch resultaat af te sluiten. Dat is mogelijk omdat wij gekwalificeerde vakmensen beschikbaar hebben die met passie hun werk doen. Wij voeren als bouwbedrijf in Zeeland in allerlei plaatsen klussen uit. Bijvoorbeeld in Vlissingen net als in Middelburg of in Goes en in Hulst. Zoekt u alleen tijdelijk even een oplossing voor uw eigen bouwbedrijf in Zeeland vanwege een tekort aan personeel? Bel dan ook gewoon even met VD Works, want wij lossen dat probleem op met het leveren van bouwpersoneel.

Wij werken voor iedereen die een bouwklus heeft

In de zakelijke sector is ons bouwbedrijf enorm actief, zoals met het opknappen van kantoorpanden. Of het verbouwen van badkamers in hotels. Of met het leggen van tegelvloeren in restaurants. Zo zijn wij ook actief op het gebied van klein en groot onderhoud in opdracht van VvE’s. Wij bieden als bouwbedrijf in Zeeland onze diensten eveneens aan consumenten aan. Zo profiteert iedereen van de expertise van VD Works.

Bouwbedrijf met vakkrachten voor bouwprojecten in Zeeland

Onze vakkrachten zijn de drijvende krachten van onze activiteiten als bouwbedrijf in Zeeland. Of het nu gaat om een compleet project of het leveren van personeel, wij hebben de expertise in huis. Deze expertise zetten wij in om alles voor u te regelen. Zo selecteren wij de beste vakmensen voor iedere klus. Bij het uitbesteden van personeel nemen wij ook de begeleiding op ons. Bovendien stemmen wij het aantal vakkrachten af op de te verrichten werkzaamheden. Dat betekent dat wij altijd de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden waarborgen. Vooraf stellen wij een planning op die voor iedereen duidelijk is en werkbaar is. Het project ronden wij volledig naar uw wensen af. Heeft u personeel nodig of een bouwbedrijf in Zeeland voor uw project? Bel ons gerust om even kennis te maken.

Bouwbedrijf in Zeeland met breed scala aan diensten

Heeft u een project in Veere of in Terneuzen of elders in de provincie Zeeland? Wij zijn u als bouwbedrijf in Zeeland graag van dienst. Wij hebben zelfs een breed scala aan diensten beschikbaar voor allerlei bouwklussen, onderhoudswerkzaamheden en renovatieprojecten. Daar zijn nieuwbouwprojecten nog aan toe te voegen. Onze diensten richten zich onder meer op sloopwerk, renovatie, afbouw, onderhoud en algemene klussen.

Sloopwerk vakkundig verricht

Sloopwerk is een specialiteit en VD Works heeft deze dienst in de portefeuille. Wij voeren met evenveel passie kleine sloopprojecten uit als grote sloopprojecten. Een badkamer in een hotel in Zeeland slopen? Geen probleem en wij zetten er naar wens natuurlijk ook gewoon een nieuwe in. Behang verwijderen? Ja, het is in de verbeelding niet echt sloopwerk te noemen, maar ook dat doen wij nauwkeurig en zorgvuldig. Zo brengen wij ook panden terug in de oorspronkelijke staat. Bel ons als u een bouwbedrijf in Zeeland nodig heeft voor sloopwerk, zoals ook voor het slopen van betonvloeren, caravans, keukens en draagmuren.

Renovatieprojecten en afbouw in Zeeland

Wij zijn als bouwbedrijf in Zeeland voor allerlei soorten renovatieprojecten en voor afbouw inzetbaar. Dat is namelijk ook een van onze diensten en een van onze specialiteiten. Wij renoveren met groot gemak kantoorcomplexen en woningen. Voor wat betreft de afbouw hebben wij eveneens toppers beschikbaar, zoals elektriciens, schilders, loodgieters en timmermannen. Zo leggen wij elektriciteit aan, maar schilderen wij ook muren, legt onze loodgieter leidingen en timmert onze timmerman er op los.

Onderhoud in Zeeland uitbesteden aan bouwbedrijf Zeeland

Appartementen met een VvE of flats van woningbouwverenigingen in Zeeland hebben onderhoud nodig. Dat onderhoud is aan ons als bouwbedrijf in Zeeland uit te besteden. Het gemak van een onderhoudsplan met onderhoudsabonnement is ideaal. Laat ons het woonwensenmodel weten en wij bieden u een onderhoudsplan op maat.

Trots op eerder verrichte projecten

Elke keer als een project is afgerond, zijn wij zo trots als een pauw. Dat komt omdat het resultaat er altijd naar is. Het is niet voor niets dat wij al razendsnel een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Een van ons meest recente projecten was een complete renovatie voor HOTEL CITYWOOD in Middelburg & STRANDHOTEL ZOUTELANDE.
Dat is niet alleen te danken aan de fantastische resultaten van opgeleverde projecten. Er is tevens waardering voor onze tomeloze inzet, passie en enthousiasme tijdens het werken aan projecten.

Wij bepalen een tarief dat bij jouw project past

bouwbedrijf zeeland

Gekwalificeerd bouwpersoneel voor uw bouwbedrijf in Zeeland

Naast alle energie die wij in bouwprojecten steken, hebben wij nog genoeg energie over om ook te hulp te schieten bij een tekort aan personeel. Heeft u een bouwbedrijf in Zeeland en bent u op zoek naar personeel? VD Works voorziet u van de beste klussers met diploma’s en met praktijkervaring. Onze vakmensen zijn daarom direct inzetbaar en de begeleiding nemen wij op ons.

Wilt u uw bouwproject uitbesteden of heeft u bouwpersoneel nodig voor uw bouwbedrijf in Zeeland? Bel ons dan op 0118 236 077 of stuur een bericht naar info@vdworks.nl. U krijgt dan 24 uur een reactie.

Contactformulier

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Meer informatie

Heeft u een vraag met betrekking tot onze diensten, wilt u een oriënterend gesprek voeren of wilt u ons gewoon beter leren kennen? Neem dan snel contact op met ons!

  • Gratis advies
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelle service
Menu