Bouwbedrijf Utrecht

Kwaliteit

Wij voorzien in de beste kwaliteit op het gebied van uitvoering van bouwprojecten en met vakkundig bouwpersoneel.

Flexibel

Flexibiliteit is belangrijk tijdens bouwprojecten. Daarom schalen wij op en schalen wij af wanneer dat nodig is.

Afspraak=Afspraak

Wij zijn betrouwbaar en komen afspraken na. Op deze manier bent u altijd verzekerd van doorgang van uw bouwproject.

vd works bouwbedrijf zeeland

Bouwbedrijf in Utrecht nodig? VD Works werkt!

VD Works werkt als bouwbedrijf in Utrecht en biedt daarbij verschillende diensten aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bouwbedrijf in Utrecht voor de uitvoering van een bouwproject? Of heeft u tijdelijk ervaren en betrouwbaar bouwpersoneel nodig voor een klus? VD Works combineert beide soorten werkzaamheden en daarmee maken wij meteen het onderscheid in deze sector. Onze expertise op het gebied van bouwprojecten is bovendien breed en gevarieerd. Wij leveren kwaliteit, zijn flexibel en komen onze afspraken na. Overigens zijn wij als bouwbedrijf in Utrecht niet alleen in de stad, maar in de hele provincie Utrecht inzetbaar. Bel ons om snel gebruik te maken van onze diensten.

Onze opdrachtgevers?

Wij werken voor iedereen die een bouwproject op professionele wijze wil laten uitvoeren. Dat betekent dat wij zowel beschikbaar zijn voor zakelijke klanten, particulieren, organisaties en verenigingen. VD Works renoveert bijvoorbeeld kantoorpanden, vernieuwt sanitair in hotels, voert verbouwingen uit in woningen en pleegt onderhoud aan appartementen. Ook werken wij voor bouwbedrijven in Utrecht die tijdelijk op zoek zijn naar bouwpersoneel. Wat dat betreft zijn wij meer dan een allround bouwbedrijf.

Bouwbedrijf in Utrecht voor extra bouwpersoneel

Wij werken als bouwbedrijf in Utrecht ook op het gebied van het leveren van extra bouwpersoneel. Wij hebben de beste bouwspecialisten beschikbaar voor allerlei soorten bouwwerkzaamheden. Heeft u als bouwbedrijf in Utrecht bijvoorbeeld extra personeel nodig voor een klus dan regelen wij dat snel en efficiënt. Wij nemen daarbij u de zorg uit handen als het gaat om begeleiding van onze vakkrachten. Aangezien wij bouwexperts zijn, weten wij dat opschalen en afschalen soms nodig is. Daar houden wij dan ook rekening mee door snel te schakelen. Om niets aan onduidelijkheid over te laten, voorzien wij voor het project in een heldere planning. Uiteraard met in het achterhoofd dat wij flexibel zijn als het om het opschalen en afschalen gaat. Wilt u snel van extra bouwpersoneel gebruikmaken in Utrecht? Des te eerder u ons belt des te eerder het is geregeld.

Sloop, afbouw, renovatie en onderhoud

Ons dienstenaanbod voor de uitvoering van bouwprojecten is zeer gevarieerd. Zo zijn wij inzetbaar voor sloopwerk net als voor afbouw. Ook op het gebied van renovatie en onderhoud zijn wij als bouwbedrijf in Utrecht inzetbaar. Het maakt bovendien niet uit of het om grote of om kleine klussen gaat. Wij zetten ons voor ieder project optimaal in en garanderen daarbij de beste kwaliteit.

Slopen als specialisme

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Utrecht voor sloopwerk? Wij zijn specialist in slopen van hele panden tot kleine kamers waar het behang van af moet. Sloopwerk is werk waarbij aandacht en precisie vereist zijn. Het is bij sloopwerk vaak belangrijk om voorzichtig en omzichtig te werk te gaan. Dat weten wij als geen ander en daarom zijn wij ook de specialist in sloopwerk. Zo houden wij onder meer rekening met hergebruik van materialen en scheiden wij sloopafval. Ook zorgen wij uiteraard voor de afvoer van sloopmaterialen. Bel met VD Works als u voor sloopwerkzaamheden een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf in Utrecht zoekt. Wij slopen alles, van caravans tot betonvloeren en van sanitair tot draagmuren.

Expert in renovatie en afbouw

Zo goed als wij als bouwbedrijf Utrecht slopen zo goed zijn wij ook in renovatie en afbouw. Dat is namelijk eveneens een van de expertises van VD Works. Heeft u een renovatie op de planning staan dan schakelt u ons toch als bouwbedrijf in Utrecht in? Onze vaklui gaan voor u aan de slag om de renovatie met een perfect resultaat neer te zetten. Dat geldt overigens voor al onze werkzaamheden en ook op het gebied van afbouw. Wij zetten specialisten in hun eigen vakgebied in. Daarom maken wij gebruik van gekwalificeerde timmermannen, loodgieters, schilders en elektriciens.

Perfect in groot onderhoud

Als bouwbedrijf in Utrecht zijn wij perfect in de uitvoering van groot onderhoud. Dat is onder meer ideaal als u met uw VvE op zoek bent naar een betrouwbare partij. Wij bieden onder meer onderhoudsabonnementen en stellen een onderhoudsplan op maat op. Zo zijn wij ook beschikbaar voor woningbouwverenigingen, particulieren en vastgoedeigenaren om panden goed te onderhouden.

Trots op eerder verrichte projecten

Elke keer als een project is afgerond, zijn wij zo trots als een pauw. Dat komt omdat het resultaat er altijd naar is. Het is niet voor niets dat wij al razendsnel een uitstekende reputatie hebben opgebouwd.
Dat is niet alleen te danken aan de fantastische resultaten van opgeleverde projecten. Er is tevens waardering voor onze tomeloze inzet, passie en enthousiasme tijdens het werken aan projecten.

Wij bepalen een tarief dat bij jouw project past

bouwbedrijf zeeland

Bouwpersoneel nodig? Bel VD Works

VD Works maakt het mogelijk om op korte termijn over extra bouwpersoneel te beschikken. Dat regelen wij onder meer voor bouwbedrijven in Utrecht snel en efficiënt. Bouwprojecten lopen wel eens vertraging op. Een gebrek aan bouwpersoneel is dan snel op te lossen door contact op te nemen met VD Works.

Zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf in Utrecht voor bouwprojecten of bouwpersoneel dan is VD Works beschikbaar. Bel daarom direct naar 0118 236 077 of stuur uw bericht per mail naar info@vdworks.nl. Wij reageren binnen 24 uur.

Contactformulier

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Meer informatie

Heeft u een vraag met betrekking tot onze diensten, wilt u een oriënterend gesprek voeren of wilt u ons gewoon beter leren kennen? Neem dan snel contact op met ons!

  • Gratis advies
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelle service
Menu