Bouwbedrijf Groningen

Veelzijdig

Wij zijn veelzijdig als het gaat om renovatie, klussen, onderhoud, sloopwerken en bouwpersoneel. Inzetbaar voor elke klus.

Flexibel

Flexibiliteit is onze kracht. Elk project is door ons op basis van de situatie eenvoudig op te schalen en af te schalen.

Servicegericht

Wij zijn een servicegericht bouwbedrijf. Dat betekent onder meer dat wij onze expertise inzetten, meedenken en afspraken nakomen.

vd works bouwbedrijf zeeland

Bouwbedrijf Groningen en vakkundig bouwpersoneel

Zoekt u een bouwbedrijf in Groningen of heeft u tijdelijk vakkundig bouwpersoneel nodig? VD Works voorziet in beide diensten en levert daarbij kwaliteit voor ieder project. Zowel kleine aannemersprojecten zijn door ons uit te voeren als grote renovatieklussen. De duur van de bouwklus is uiteraard afhankelijk van het project. Het maakt ons niet uit hoe kort, lang, klein of groot het project is. U mag bij ons namelijk altijd rekenen op een volledige inzet en betrokkenheid bij de bouwklus. De vakkundige medewerkers van ons bouwbedrijf in Groningen leveren de inzet op de werkvloer. Dat doen zij met volle overtuiging en passie voor het vak. Onze diensten zijn in heel Groningen en omstreken beschikbaar. Bijvoorbeeld in het noorden van de stad, zoals in Selwerd of in Helpman en in Vinkhuizen. Bent u niet op zoek naar een bouwbedrijf, maar naar bouwpersoneel in Groningen? Daar heeft VD Works eveneens een oplossing voor met de tijdelijke inzet van gekwalificeerd bouwpersoneel.

Elke bouwklus is ons werk

Ons werk bestaat uit het uitvoeren van bouwklussen in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat wij inzetbaar zijn voor het opknappen van kantoren in de zakelijke branche. Zo voeren wij eveneens in opdracht van particulieren bouwklussen uit. Denk daarbij aan het verbouwen van een complete badkamer of het vernieuwen van de keuken inclusief loodgieterswerk. Ook voor VvE’s zijn wij een betrouwbare partner voor incidentele bouwklussen, maar ook voor periodiek onderhoud. Wij voeren als bouwbedrijf in Groningen dan ook echt alle bouwklussen uit voor iedereen.

Bouwbedrijf Groningen ook voor tijdelijk bouwpersoneel

Er zijn bouwklussen waar het project wel eens achterloopt door onvoorziene omstandigheden. Of bouwprojecten, waarin door ziekte of andere reden een tekort is aan bouwpersoneel. Ons bouwbedrijf in Groningen voorziet in het leveren van tijdelijk bouwpersoneel. Op deze manier kan w bouwproject toch volgens de planning doorgang vinden. Wij verzorgen niet alleen de uitbesteding van vakkundig bouwpersoneel. De begeleiding van de medewerkers valt eveneens onder onze verantwoordelijkheid. Het aantal medewerkers is op de gewenste werkzaamheden af te stemmen. Wij bewaken bovendien de kwaliteit en waarborgen daarbij de voortgang van de werkzaamheden. U krijgt vooraf altijd duidelijkheid in de planningen kosten. Bel ons om naar de mogelijkheden te informeren voor tijdelijk personeel of als u een bouwbedrijf in Groningen nodig heeft.

Bouwbedrijf in Groningen met diversiteit aan diensten

Heeft u een bouwklus op de planning staan in Meerstad, Oosterpoort of elders in Groningen? Bijvoorbeeld in de omgeving van de nieuwe stadswijk Stadshavens? Wij zijn een allround bouwbedrijf in Groningen dat een diversiteit aan diensten beschikbaar heeft. Naast verbouwingen voeren wij onder meer renovaties uit net als dat wij inzetbaar zijn voor periodiek groot onderhoud en incidentele kleine klussen. Ook voor nieuwbouwprojecten hebben wij gekwalificeerde medewerkers beschikbaar. Bijvoorbeeld voor de afwerking van vloeren, muren en plafonds.

Sloopwerk als specialiteit

Sloopwerk lijkt niet moeilijk, maar het is wel belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. De kennis om sloopwerk te verrichten, is bij ons te vinden. Bijvoorbeeld als het gaat om het slopen en vernieuwen van badkamers in hotels. Dat is een grote sloopklus te noemen, maar wij voeren net zo graag kleine sloopklussen uit. Denk daarbij aan het verwijderen van behang om een wand daarna opnieuw mooi af te werken. Specialistisch sloopwerk om een pand in de originele staat terug te brengen, behoort eveneens tot onze dienstverlening. Dat geldt eveneens voor de sloop van caravans, draagmuren, keukens en betonvloeren.

Renovatieklussen en afbouw in Groningen

Als bouwbedrijf in Groningen zijn wij voor elk type renovatieklus in te schakelen. Naast het uitvoeren van renovatieklussen zijn wij tevens specialist in afbouw. Bijvoorbeeld als het gaat om de afbouw in woningen of kantoren. Onze professionele medewerkers beheersen bouwdisciplines als loodgieterswerk, schilderwerk, timmerwerk en elektriciteitswerk.

Groot onderhoud uitbesteden aan bouwbedrijf in Groningen

Het is bij het uitbesteden van groot onderhoud belangrijk dat u met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat. Ons bouwbedrijf in Groningen komt daaraan tegemoet en groot onderhoud is dan ook met een gerust hart aan ons uit te besteden. Zo voeren wij in opdracht van VvE’s bijvoorbeeld periodiek onderhoud uit aan appartementencomplexen. In dat kader bieden wij ook de mogelijkheid om een onderhoudsplan op te stellen met een abonnement. Daarmee heeft u de zekerheid dat periodiek onderhoud goed geregeld is.

Trots op eerder verrichte projecten

Elke keer als een project is afgerond, zijn wij zo trots als een pauw. Dat komt omdat het resultaat er altijd naar is. Het is niet voor niets dat wij al razendsnel een uitstekende reputatie hebben opgebouwd.
Dat is niet alleen te danken aan de fantastische resultaten van opgeleverde projecten. Er is tevens waardering voor onze tomeloze inzet, passie en enthousiasme tijdens het werken aan projecten.

Wij bepalen een tarief dat bij jouw project past

bouwbedrijf zeeland

Toppers inzetbaar voor uw bouwklus in Groningen

Heeft u een ervaren bouwbedrijf in Groningen nodig?Onze toppers zijn inzetbaar om de handen uit de mouwen te steken om uw project zonder hapering voort te zetten. VD Works heeft de toppers in huis die tijdelijk voor korte of lange tijd inzetbaar zijn voor alle soorten bouwklussen.

Neem contact op met VD Works voor meer informatie. Ons bouwbedrijf in Groningen is te bereiken op 0118 236 077 en via info@vdworks.nl.

Contactformulier

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Meer informatie

Heeft u een vraag met betrekking tot onze diensten, wilt u een oriënterend gesprek voeren of wilt u ons gewoon beter leren kennen? Neem dan snel contact op met ons!

  • Gratis advies
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelle service
Menu