Bouwbedrijf Eindhoven

Expertise

Onze expertise voorziet in de uitvoering van alle soorten bouwprojecten. Bijvoorbeeld renovatie, onderhoud, klussen en inzet van bouwpersoneel.

Zekerheid

Betrouwbaarheid is van belang voor de voortgang van bouwprojecten. Wij komen gemaakte afspraken altijd na. Dat biedt zekerheid.

Flexibel

U bent verzekerd van kwaliteit als het gaat om de uitvoering van bouwklussen, onderhoud en renovatieprojecten. Vakmanschap is onze kracht.

vd works bouwbedrijf zeeland

Bouwbedrijf Eindhoven met ervaren bouwpersoneel

Heeft u een bouwbedrijf in Eindhoven nodig voor een bouwklus of renovatieproject? Of bent u tijdelijk op zoek naar een extra paar handen? VD Works is als bouwbedrijf in Eindhoven actief en levert naast de uitvoering van bouwprojecten vakkundig bouwpersoneel uit. Wij zijn inzetbaar voor alle soorten klussen in de bouwbranche. Zo voeren wij net zo graag grote bouwklussen uit in opdracht van bedrijven als incidentele klussen voor particulieren. Onze inzet en betrokkenheid combineert met het leveren van de beste kwaliteit. Dat doen wij als bouwbedrijf in Eindhoven in alle stadsdelen. Bijvoorbeeld in Woensel-Noord, maar ook in Gestel net als in Strijp en in Tongelre. Elk project krijgt van ons een individuele aanpak, waarbij wij u wensen vooraf duidelijk in kaart brengen. Dat geldt voor al onze soorten dienstverlening.

Geen bouwklus is te groot of te klein

Ons bouwbedrijf Eindhoven voert allerlei soorten bouwprojecten uit. Heeft u bijvoorbeeld plannen om de keuken te verbouwen of wilt u een nieuwe badkamer? VD Works staat voor u klaar. Ook als uw kantoorpand een verbouwing dient te ondergaan. Of als u een horecabedrijf heeft, waar vernieuwing nodig is. Zo zijn wij voor VvE’s in Eindhoven eveneens beschikbaar om bijvoorbeeld groot onderhoud op periodieke basis uit te voeren. Wij zijn als bouwbedrijf in Eindhoven dan ook allround inzetbaar voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Bouwbedrijf in Eindhoven: tijdelijke oplossing met inzet bouwpersoneel

Het komt regelmatig voor dat bouwprojecten met een achterstand op de planning te maken krijgen. Bijvoorbeeld als gevolg van tegenvallers, extra werkzaamheden of door uitval van medewerkers. In dat geval voorzien wij als bouwbedrijf met het uitlenen van bouwpersoneel in Eindhoven graag in een oplossing. Zo nemen wij uw zorgen rondom de voortgang van de bouwklus uit handen. Wij nemen de begeleiding van de medewerkers op ons en afschalen is net zo gemakkelijk als opschalen. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd met de inzet van gekwalificeerd en ervaren medewerkers. Bel ons als u direct extra personeel in de bouw nodig heeft of voor de toekomst alvast in een oplossing wenst te voorzien.

Uitvoering van alle soorten bouwprojecten

Staat er een bouwproject op de planning in Woensel-Zuid of in het centrum? Of heeft u een bouwbedrijf in Eindhoven nodig voor een renovatieproject elders in deze plaats? VD Works voert alle soorten bouwprojecten uit. Daarin zijn wij een echte allrounder met verbouwingen, renovaties, groot onderhoud en klussen. Op het gebied van nieuwbouw zijn wij onder meer specialist in de afbouw met afwerking van plafonds, wanden en vloeren.

Sloopwerk: zorgvuldig uitgevoerd

Het is bij sloopwerk niet altijd een kwestie van slopen en puin ruimen om daarna op te bouwen. Bij sloopwerk komt het regelmatig ook aan op zorgvuldigheid. Ons bouwbedrijf in Eindhoven beschikt over de expertise om allerlei soorten sloopwerk uit te voeren. Bijvoorbeeld als het gaat om het verwijderen van complete badkamers in hotels om deze te vernieuwen. Of om alle keukens in een studentenflat om deze te vervangen. Naast groot sloopwerk voeren wij overigens eveneens kleine sloopklussen uit. Bijvoorbeeld met het verwijderen van behang om daarna de muren mooi af te werken. Zo bestaat onze dienstverlening voor sloopwerk ook uit het slopen van betonvloeren, draagmuren en caravans.

Renovatie en afbouw omgeving Eindhoven

Wij zijn een bouwbedrijf in Eindhoven dat voor iedere bouwklus inzetbaar is. Denk daarbij aan renovatieklussen van woningen of om afbouw in kantoorcomplexen. Om de renovatieklussen en afbouwklussen uit te voeren, beschikken wij over een verscheidenheid aan specialisten. Denk maar aan timmermannen, schilders, loodgieters, stukadoors en elektriciens.

Bouwbedrijf in Eindhoven ook voor groot onderhoud

Zoekt u een bouwbedrijf in Eindhoven voor groot onderhoud dan zijn wij daarin graag uw partner. Bijvoorbeeld voor groot onderhoud van appartementencomplexen dat wij in opdracht van een VvE uitvoeren. Of groot onderhoud voor vastgoedeigenaren die de panden die in het bezit zijn goed willen onderhouden. Om u zekerheid omtrent het onderhoud te geven, is het mogelijk een onderhoudsplan samen te stellen. Hiervoor is dan een onderhoudsabonnement af te sluiten en heeft u de garantie dat het onderhoud perfect wordt uitgevoerd.

Trots op eerder verrichte projecten

Elke keer als een project is afgerond, zijn wij zo trots als een pauw. Dat komt omdat het resultaat er altijd naar is. Het is niet voor niets dat wij al razendsnel een uitstekende reputatie hebben opgebouwd.
Dat is niet alleen te danken aan de fantastische resultaten van opgeleverde projecten. Er is tevens waardering voor onze tomeloze inzet, passie en enthousiasme tijdens het werken aan projecten.

Wij bepalen een tarief dat bij jouw project past

bouwbedrijf zeeland

Ervaren vakkrachten beschikbaar voor uw bouwbedrijf in Eindhoven

Als u een bouwbedrijf in Eindhoven heeft of als aannemer personeel nodig heeft, hebben wij ervaren vakkrachten beschikbaar. Een extra paar handen of meerdere paren handen zijn snel inzetbaar. Bovendien is het mogelijk om voor korte tijd of langere tijd van onze bouwtoppers gebruik te maken.

Bel met VD Works voor de inzet van tijdelijk bouwpersoneel of voor de uitvoering van bouwprojecten. Ons bouwbedrijf in Eindhoven is telefonisch te bereiken via 0118 236 077 en per mail info@vdworks.nl.

Contactformulier

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Meer informatie

Heeft u een vraag met betrekking tot onze diensten, wilt u een oriënterend gesprek voeren of wilt u ons gewoon beter leren kennen? Neem dan snel contact op met ons!

  • Gratis advies
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelle service
Menu