Bouwbedrijf Apeldoorn

Professioneel

Wij zijn professioneel en voorzien in vakbekwame medewerkers. Gekwalificeerd en inzetbaar voor elk bouwproject.

Service gericht

Wij werken servicegericht en dat merkt u aan alles. Bijvoorbeeld in het nakomen van afspraken en in het meedenken.

Flexibel

Flexibiliteit is een van onze speerpunten. Wij zijn dynamisch en anticiperen efficiënt met opschalen en met afschalen.

vd works bouwbedrijf zeeland

Bouwbedrijf in Apeldoorn nodig? Vakbekwaam bouwpersoneel!

VD Works is als bouwbedrijf in Apeldoorn aanwezig voor allerlei soorten bouwprojecten. Wij beschikken niet alleen over de juiste expertise van kleine projecten tot grote projecten, maar leveren ook vakbekwaam bouwpersoneel. Ons team van vakmensen is gekwalificeerd en beschikt over de nodige bouwervaring. Als actief bouwbedrijf in Apeldoorn richten wij ons niet alleen op het leveren van vakmensen, maar ook op het bouwen zelf. Dat maakt ons onderscheidend en uniek. Heeft u een bouwbedrijf in Apeldoorn nodig? Wij werken overal in de stad en onze bouwmedewerkers zijn overal inzetbaar. Bijvoorbeeld in het Staatsliedenkwartier net als in Berg en Bos, Apeldoorn Oost of in De Maten. Heeft u tijdelijk of langer personeel nodig voor je bouwproject? Bel met VD Works, want dat is de snelste manier om contact te leggen.

Wij werken in opdracht voor allerlei partijen

Ons bouwbedrijf in Apeldoorn is actief in allerlei sectoren. Bijvoorbeeld in de zakelijke sector om kantoorpanden te verbouwen. Of om badkamers in hotels te renoveren. Zo leggen wij ook tegelvloeren aan in restaurants of vervangen wij sanitair. Naast de zakelijke sector zijn wij in opdracht eveneens actief voor VvE’s. Dat is ideaal als u als VvE voor klein of groot onderhoud staat en een bouwbedrijf in Apeldoorn zoekt. Overigens werken wij eveneens in opdracht van particulieren.

Bouwbedrijf in Apeldoorn voor efficiënte inzet

VD Works staat garant voor een efficiënt inzet van bouwpersoneel en voor een efficiënte uitvoering van projecten. Het is onze kracht om voor elke bouwklus de beste vaklui te leveren. Bovendien heeft u geen omkijken naar de begeleiding, want dat regelen wij als bouwbedrijf in Apeldoorn. De efficiëntie komt onder meer naar voren in de afstemming van het aantal medewerkers voor het bouwproject. Daarbij is het op ieder moment mogelijk om snel te schakelen en op te schalen of af te schalen. Er is vooraf een duidelijke planning beschikbaar, maar wij uiteraard flexibel. Heeft u nu of binnenkort personeel nodig in Apeldoorn? Bel direct voor een eerste kennismaking. Dan gaan wij daarna aan de slag.

Bouwbedrijf in Apeldoorn met diversiteit aan diensten

Wij bieden u als veelzijdig bouwbedrijf de mogelijkheid om in Apeldoorn van een diversiteit aan diensten gebruik te maken. Zo voorzien wij in de uitvoering van allerlei soorten bouwklussen net als onderhoudswerkzaamheden. Ook zijn wij specialist als het gaat om renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten. Meer specifiek zijn onze diensten te onderscheiden in onderhoud, klussen van algemene aard, afbouw, renovatie en sloopwerk.

Sloopwerk is vakwerk

Sloopwerk is aan te merken als vakwerk en is een specialiteit van VD Works. Een sloopproject is ons nooit te klein of te groot. Even een keuken slopen of een compleet kantoorpand? Onze vakmensen werken zeer nauwkeurig en zorgen voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden. Het handige is dat u ons ook kan inschakelen voor de opbouw na het slopen. VD Works is overigens specialist in het in oorspronkelijke staat terugbrengen van panden. Bel ons dan ook als u een bouwbedrijf in Apeldoorn nodig heeft om sloopwerk te verrichten en/of voor de herbouw. Wij slopen ook draagmuren, betonvloeren en caravans.

Renovatie en afbouw in Apeldoorn

Op het gebied van renovatie en afbouw is er altijd werk te verrichten. Dat doen wij dan ook als bouwbedrijf in Apeldoorn voor allerlei opdrachtgevers. Bijvoorbeeld met het renoveren van kantoorpanden, horecagelegenheden en andere bedrijfspanden. Of voor het renoveren en afbouwen van nieuwbouwwoningen. Met betrekking tot de afbouw geldt dat wij specialisten in huis hebben. Onze schilders, loodgieters, timmermannen en elektriciens klaren samen alle afbouwklussen.

Klein en groot onderhoud in Apeldoorn

Woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren en VvE’s geven wij graag de mogelijkheid het onderhoud uit te besteden. Als actief bouwbedrijf in Apeldoorn zijn wij inzetbaar voor alle onderhoudsklussen. Bovendien voorzien wij in extra gemak op basis van een onderhoudsplan met onderhoudsabonnement. Geef het woonwensenplan aan ons door dan voorzien wij u in een maatwerk onderhoudsplan.

Trots op eerder verrichte projecten

Elke keer als een project is afgerond, zijn wij zo trots als een pauw. Dat komt omdat het resultaat er altijd naar is. Het is niet voor niets dat wij al razendsnel een uitstekende reputatie hebben opgebouwd.
Dat is niet alleen te danken aan de fantastische resultaten van opgeleverde projecten. Er is tevens waardering voor onze tomeloze inzet, passie en enthousiasme tijdens het werken aan projecten.

Wij bepalen een tarief dat bij jouw project past

bouwbedrijf zeeland

Gediplomeerd bouwpersoneel voor uw bouwbedrijf in Apeldoorn

De uitvoering van bouwprojecten is een zelfstandige dienst van ons als bouwbedrijf in Apeldoorn. Wij bieden u echter ook de mogelijkheid om tijdelijk op korte of langdurige basis van onze gekwalificeerde medewerkers gebruik te maken. Dat is ideaal als uw eigen bouwproject wat achterloopt en u werkzaamheden wilt inhalen. Of als u zekerheid wenst omtrent het afhebben van de werkzaamheden voor de datum van oplevering. Neem gerust contact op met VD Works. Wij zijn bouwers, maar zijn er ook voor de bouwers met direct inzetbaar vakkundig personeel.

Wilt u uw kleine of grote bouwproject uitbesteden? Of heeft u op direct of op korte termijn bouwpersoneel nodig voor uw bouwbedrijf in Apeldoorn? Bel naar VD Works op 0118 236 077 of stuur een bericht naar info@vdworks.nl. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons op uw mail.

Contactformulier

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Meer informatie

Heeft u een vraag met betrekking tot onze diensten, wilt u een oriënterend gesprek voeren of wilt u ons gewoon beter leren kennen? Neem dan snel contact op met ons!

  • Gratis advies
  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijke aanpak
  • Snelle service
Menu